Olivies Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Pek inandırıcı gelmesede fazla kız görüyorum oyunda.Bi kibar konusmalar sonra istenilen yardımlar.Varmı cevrenizde wow oynayan 1-2 deil yani ciddi bir kitle:) bizim guildte 15 tane kız oldugunu iddia eden insanlar var Bu bir kisilik bozuluklugumu sözüm meclisten dısarı[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kızlar wow oynamaz die bişi yok ablamın lvl 6 troll mage i var :D[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 benim bl de vardı kız tanıdıklarım lvl 60 char ı olan.. ama fazla turk kız gormedim.. genelde yabancı cok... hatta kız oldugunu soyleyip bana deadmine yaptırırmısın muhabeti yapan yabancılar vardı...[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 mmo oynarken açtığım bütün karakterler kız oluyor ve millet genellikle kız sanıyor beni.Bende üstüne gitmiyorum :)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... [Bu mesaj Lopeth tarafından 25 Ekim 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kişilik bozukluğu mu ? nası ve nerden çıkarın yahu onu , 'bilgisayar oyunu' oynamakla kişilik bozukluğu , garip geldi bana neyse bizim US teyken guildde vardi 7-8 tane TS de konuşurlardi cirtlak sesleriyle 'Heaalll' diye bagirirlardi falan EU da hmmm ordada vardır sanırım , ha türk kizi varmidir dersen bilemem , bizim kizlarimizin hobileri genelde , oturup evde hırtlar vadisi - aliye - haziran gecesi - böbrek ağrısı gibi bilimum diziyi izleyip ertesi günüde akşama kadar onun muhabbetini yapmak , yada bilemedin balyaj makyaj şu oglana nasil çökerim gibi gereksiz muhabbetler , ben şahsen henüz görmedim bir türk kizinin zeka seviyesinin MSN de ':)' yapmaktan ileri gidebildiğini , ha ama yokmu dersen var , athe (wow'a sarmadi gerçi o ) , diablesse falan bi kaç kişi daha vardi görmüştüm sanirim forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ehaha, penth'i de kız sanıyolardı zamanında :)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Saeros, 25 Ekim 2005 22:57 tarihinde demiş ki: ehaha, penth'i de kız sanıyolardı zamanında :) o kız deilmi :D şaka şaka[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Arkadaşımın kız arkadaşı oynuyo lvl 60 shamanı var aynı evden oynular çift makine :) Sonra bir arkadasımın karısı SWG oynuyo onlarda Lan modundalar. Sonra geçen adekste 2 kız gordum onlarda oynuyorlardı :)[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bizim guild masterımız darklis de bayan cok tatli hemde yanliş bilmiyorsam da yası 40ın ustunde[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bizim guildde 3 tane var ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bl de alliancelarda özellikle acayip bir kız artısı var hatta msn olaylarına bile giriyorlar hatta ve hatta inanmadıgım icin foto ve sesli msj vs gönderende oldu. ne diyeyim iyi iyi neyse benim hatun girmiyo siteye ztn ehehe[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben tripte gordum bir kız dwarf hunter kasıyodu ama hatun cok guzeldi :)[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Wendigo, 25 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki: bizim guildde 3 tane var ;)= sizin guild hangisi :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bende LvL 60 bi mage taniyorum , var ama cok degil[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Çok var ama genelde saklıyolarlar kendilerini, ben kızım heloooy diye dolaşanların çoğu yalan oluyor. Bizim guildde kız arkadası veya eşiyle oynayan arkadaşlar mevcut. Ama oranlama yaparsak herhalde 100 oyuncudan 1'i kızdır.[signature][hline]Godon Onerous www.GO-tr.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kız kardeşimin 60 mage var :)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 soyle bir dusundum bizim guildde [eclipse] 3 tane invadoria da 1 tane mit te 1 tane benim bildigim bi 5 tane 60 var bl de su an[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Fw de arkin ablasi var 60 mage, lvl 55 pri lvl 60 warlock var.. Kiz kardesimide yetistiriyorum lvl 20 oldu( 13 yasinda :) )[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 arkadasımın ablası oynuyor mesela lvl 40 undead rogue u war daha da ilginci ister inanin ister inanmayin bayaga guzel bir kız var adeks 2 de ve kızın tam tamına 3 tane lvl 60'ı var ve inceledik ustleri epic 3'nunde mountlarida epic ve kız bgde falan eziyor:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 online oyunlarda çooook nadir dişi karakter açarım (galiba 2 kere açtım) fakat açtığım zaman da adamın tekinin çıkıp "sen erkeksin di mi ehüuaehuahü" demesini istemem. sonuçta oyundan tanıştığım insanlarla arkadaş olmak gibi bir alışkanlığım olmadığı için kız bilmişler erkek bilmişler pek gocunmam. bu yüzden (dişi karakterlerimle oynarken) soran olursa kendimi kız tanıtır, bu konuyu da mümkün olduğunca kısa keserim. [signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 25 Ekim 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 sevgilimin var lvl 30 mage i :D yanlız kızlarda hep mage yaws :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 akıllı ya ondan[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yok abi benim gordgum dwarf hunterdi ama kıza hayran kaldım cok guzel di hatta arkadasiyla konuyo nerdesin diyorlari tripte grindteyim dedi benim bittgim nokta o oldu[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 anne ve kızı horde - baba ve oğlu alliance aynı serverda. ailece oynuyolar[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Benimde tum charlarim female cunku daha bir estetikler, ayrica bir hunter a ne female yakisir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar